Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min eld


ta min eld.
och bränn något med den, känn efter själv
vad vi kan bränna, kanske

valsedlar, sedlar, kyrkor, lik
eller bara höstlöv och låta dig
sövas
av rökens sötma in
i ännu en likadan
vinter.




Fri vers av Bensin
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-20 20:43



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Finns någon form av suggestiv aggression i denna, högintressant !
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin