Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅSAMHETEN


är tvåsamheten

blott en illusion

en tjusig fantasi

en projektion

en dröm som

oftast går i kras

med bitter eftersmak

vi vaknar upp ur drömmen

om den rätta och inser

att det endast var en dröm

en fantasi en projektion

blott en dröm vi drömde

ännu en gång...




Fri vers av Kent Love
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-22 12:17



Bookmark and Share


  Catrin
Nej!!!!!!! jag tror på tvåsamheten, trots skilsmässa och brutna förhållanden. Visst finns tvåsamheten understundom och då njuter man så länge det varar, det finns inget annat sätt...
2007-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Kent Love
Kent Love