Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt tillägnar jag min kära svägerska, i ömt minne bevarad.. Madeleine avled i en ålder av 38år av hjärntumör, efterlämade sig två söner Jonatan f 87, Findus f 05


Sorg

Du var vår sol.
Du var vår måne.
Du var vårt allt.
I ingenting.

skriven av Frida Klasson




Fri vers av frida klasson
Läst 324 gånger
Publicerad 2007-11-22 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frida klasson
frida klasson