Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Dig

Älskling, med dig känner jag mig stark.
Som trädet som omsluts av sin bark.

Med dig känner jag mig lugn.
Som brödet som tar form i ugn.

Vår kärlek är ung.
Den väger ändå tung.

Vår kärlek är sann.
För den gör jag allt jag kan.

Med dig vill jag vara.
Det hoppas jag att vi kan klara.

Jag vill hålla din hand.
På en varm och gyllene strand.

Utan dig vid min sida finns inte mycket att göra.
Det ända som jag vill är din röst höra.

Att höra din puls tätt intill.
Det är det ända som jag vill.

Jag är så glad att jag fick denna chans.
Till en varm och underbar romans.

Vårat förhållande är fyllt med glädje och skratt.
Du är min älskling, du är min skatt.




Fri vers av mOe!
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-23 12:09



Bookmark and Share


  sockerspöket
väldigt fin!! Älskar sista stycket :)
2007-11-23
  > Nästa text
< Föregående

mOe!