Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föralltid

Det är kallt
vattnet i bäckarna
fryser till is

Löven knastrar under
mina fötter
Snö virvlar upp
i mitt ansikte
och jag ser knappt vart jag går

Min vita klänning förgas röd
av mina randiga armar
Jag känner ingen smärta

En tår faller längs min kind
och jag faller tyngdlöst

Den mjuka snön
fängslar varenda muskel
Och jag försvinner

FÖRALLTID.




Fri vers av enangelsvingar
Läst 374 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-27 14:32



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Sorgligt, med en vacker vemod/B
2007-11-27

    Viska
Vackert och mjukt,
om känslor som känns igen.
Mkt bra.
2007-11-27

    Amoreboy
mycket känslosam...få en djup känsla av dikten,,men vet inte vilken...applåd
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

enangelsvingar
enangelsvingar