Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag -mer behövs inte sägas.


Silverflicka.

Med en limousin
in genom glasportarna
Ja, så vill jag färdas
för jag är en kristallprydd
silverflicka
som alltid drömt om den där
vita limousinen med bubbelpoolen
och champagnen som bubblar
i sitt eget vasalopp längs glaset
med den höga foten

I mina korallfärgade kattögon
kan jag fly från vardagen,

och varje gång jag flyr
så dricker jag vasalopps champagnen
i den vita limousinen
och betraktar livet med mina korallögon

För jag är en kristallprydd
silverflicka




Fri vers av honungsillusion
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-05-14 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

honungsillusion
honungsillusion