Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Punktflicka

jag trodde jag var ensam
men jag tror att du kanske

(kanske kanske kanske)

kan lära mig konsten
att inte vara en
punktflicka

det är skillnad på att tro och att vara



© Linda 28e augusti 2005




Fri vers av honungsillusion
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-09-15 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

honungsillusion
honungsillusion