Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanken på att någon upptäcker är väl för hemsk, tyst!



andetag med ljud, vi pratar
andetagen...andetagen



väggen flyttas
tar din hand, mjuk, len
placerar dig på
andetag.... med ljud


dagen efter


skola som vanligt


ingen ser, ingen vet
vi ser, vi vet




kärlek....




Fri vers av Novemberflickan
Läst 339 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 16:31



Bookmark and Share


  RosaFlugSvamp
vilken söt dikt ^^ gillar den.
2009-07-24

  Louise. J
Oh, underbart!
När vet men egentligen när kärlekens små mirakel ska slå in?! Så sött så.
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Novemberflickan
Novemberflickan