Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar Johanna

Jag skickar inga julkort i år,
orka.
Jag skickar KÄRLEK,
omtanke,
Värme.
fängslat i blyerts på ett kort med julmotiv.

Jag VILL att mina vänner ska veta att jag älskar dem.
De gör livet värt att leva
samtidigt som var och en av dem är värd att dö för,
om och om igen.




Fri vers av jOhannanas_
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-16 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jOhannanas_
jOhannanas_