Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad

Du drog mig så enkelt in i en vacker dimma

Tids nog så lämnade du dimman tveksamt
och själv hittar jag knappt ut

Nu orienterar jag mig utifrån det träd jag känner igen
och önskar att dagen skall gry och att dimman och du blott är en dröm som aldrig existerat...




Fri vers av dreamkeeper
Läst 531 gånger
Publicerad 2005-05-17 01:23



Bookmark and Share


  yoyyo
så beskrivande de fösta stycket "du drog mig.. vacker dimma" riktigt fint.
Bara du hittar ut annars blir de till att krama träd :)
2006-03-23

    miss_me
jättefint
2005-05-27

  O_regelbunden
Ahh... det e grymt! "orienterar jag mig utifrån det träd jag känner igen" klockrent!
2005-05-17

  Elin S
Här fångar du mig från början till slut. Hög igenkänningsfaktor, bra skrivet!
2005-05-17

  Anders P VIP
en mardrömsstämning i denna dikt.
2005-05-17
  > Nästa text
< Föregående

dreamkeeper