Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-------

Välbehaget rusar
Du säger att det inte värkar

Jag vet att det värkar
Det kommer sakta men säkert

Snart känner du det genom
min varma atmosfär

Eller?
kommer det inte?
Stämmningen blir tveksam

Övertygande dansar jag på ljudets glas
Du tror mig och sakta känns det bra även för dig

Tiden dras bort och stressen har fursvunnit från min stressade själ, lugnet sköljer över min blandade själ som är av två olika tyger

Min känsla tas över av en annan känsla och min tidigare känsla försvinner sakta men utan att den ens märks vara bortgången

Det försvinner på vägen utan att säga till,
och min själ säger: \"lugn\"
utan att ens meddela mig om tillståndet

Min kropp bildar vätskor
stöter dom från mitt yttre utan att ens fråga om det är möjligt.

Tar sin rätt som den borde
och alltid har gjort

Fråga mig aldrig varför....
Den bara gör det...






Fri vers av dreamkeeper
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-05-27 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dreamkeeper