Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabbskriven och ofilad....efter inspiration av Ulf Lagerholms \"Ombearbetning av diskrimeneringslagen. Läsning av denna rekomenderas.


Blå boetter & skymningsögon


Han vävde en väv
av vatten, eld och luft,
av dagar som slocknat
och sådana som helt
oförklarligt återfötts

med varp spunnen av
sjöstjärnor som flytit längs floder
utan namn, och vindar
som passerat genom
nålsögon av de som
saknar pupiller att vidga

en blå boett
ligger och väntar på uppdragning

tidrymden är oviss.




Fri vers av _Mian_
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 22:53



Bookmark and Share


  noname_realmind
Ofilad och helskön!
Här finns rymd och fria fantasiloopar.
Tycker mycket om.
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_