Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dröm



min högsta önskan
en ouppnålig dröm
byta liv med skyltdockan i fönstret
få stå utanför världen
men ändå mitt i
slippa vara
slippa känna
sluta existera
leva, utan att medverka i livet
se men inte synas
känna men inte kännas
höra men inte höras
slippa leva utan att dö
det är min högsta dröm




Fri vers av Tuvstarr
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tuvstarr
Tuvstarr