Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara något jag satt och tänkte på en natt.



Bortvalda barn

Skaffa barn och sedan inte se
alkoholen verkar ha mer att ge
problem som inte når några öron
slag som faller och tårar som rinner
hjärta som vill bli älskat ännu brinner

Rum som förr fylldes av barnaskratt
ingen som längre kramar godnatt
plötsligt har man blivit vuxen
man ska vara tyst och hålla sig undan
flaskan på bordet går den dagliga rundan

I skolan döljer man bevisen om slagen mot kroppen
ljuger och säger att man mår toppen
blyghet och eller vrede
smärtan av försvunna känslor man döljer
självmordstankar är kanske vad som följer

Man vill ibland bara försvinna
kärlek i något annat kanske vinna
har aldrig förstått hur man kan vara så kall
förstår dem som inte längre vill leva
när man efter nya hjärtan tveksamt treva

Man tror att ingen om sig bryr
bakom knuten kan det finnas vänskap som gryr
så snälla vänta innan du tar till rakblad eller steget
för om de du vill ska höra inte orkar
medmännsikor fyller inte sina öron med korkar




Fri vers av Zekehl
Läst 528 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-26 21:55



Bookmark and Share


  To
Denna text har du verkligen skrivit med insikt och medkännsla. Det märks.
Många verkar tror att det är en plikt att skaffa barn eller något som man bara gör hellt enkelt. Jag tycker att inte verkar så bra att skaffa barn med den inställningen.
2008-01-18

  Magica VIP
gripande
2007-12-28

    Nattviol
medmänniskor..
vi finns.. överallt
vi måste bara lära oss
att se - och att agera!

är helt med!
denna din text är
stark och jag blir så
hoppfull när jag läser
den!
; )
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Zekehl
Zekehl