Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som ofta, virriga tankar som blir ord på skärmen...


Nakna Känslor

Rädsla
Nervositet

Nakna känslor
De fryser och darrar,
redan bräckliga nog att brista.

Rädsla för närhet som saknas.

Instinker som skyddsnät.

En värme så ljuv,
förförande.

Skrämmande...

Att vara eller icke vara,
att förföra och röra







Fri vers av Kaylie
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-01-07 04:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Närhetsbehovet här är faktiskt rörande.
2008-01-07

  Micael Axelsson
Närhet man saknar, kan te sig skrämmande då de ges, i rädslan av förlust eller för att det just är det - närhet vilket kommer för nära.

Mina ord kanske också ter sig litet virrigt nu, men du satte igång mina tankefnurror, efter att ha läst denna mjuka tänkande dikt, där jag såg hur någon satt ihopkurad invid kuddarna, i nattens timma.
2008-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Kaylie
Kaylie