Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev väl kanske bättre än jag trodde, tar några läsningar för att förstå innebörden och vad jag vill säga och förklara.


Försök Förmå dig att Förstå

Kråkan i det blå
Lika smart som få
Han står på pinnen, tittar ut
Över ängen, och alla tjurars dispyt
Ser en annan kråka
I detta hav
Av underbara varelser, av underbara krav
Som tittar tillbaka
Om ändå dem förstod
Att kråkor
Beter sig på samma sätt
Som alla människor gör, med samma rätt
Fast vi ej kan förmå
Att se vad kråkan förstår
Så borde vi verkligen
Försöka ge oss själva chansen
Att ta steget, första dansen
Ut i ängen där kråkor står
På sinna pinnar
Och bara mår
Ett med livet, ett med få




Fri vers av Rojiva
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-10 10:53



Bookmark and Share


  honeyhoney
Som du skrivit tog texten några läsningar att förstå. Jag har försökt komma på någon passande kommentar, utan resultat.
Bra.
2008-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Rojiva
Rojiva