Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt Att Se

Svårt att se.
Svårt att gå igenom.

Mörkret faller sakta över mina ögon.
Kalla vindar tar tag i min kropp.

Kroppen domnar bort.
Hjärtat slutar kämpa.

Tårar rinner.
Hoppet försvinner.

It was you and me.
It was us two.

Nu har det tagit slut.
Hjärtat genomborrat av ett spjut.

It was you and me.
Slowly it is like it should be.

Vad var det som hände.
Vad var det som jag kände?

I felt a burning heat.
I felt it under my feat.

Pain in my heart.
My heart has fallen apart.

Kom till mig så ska jag visa dig något.
En långsam vila, långsamt ska jag sova gott.

Bränner mig i hyn.
Sakta lämnar jag jorden och åker upp i skyn.

Slowly I am leaving this earth.
Sometimes I wish I have never got birth.




Fri vers av mOe!
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-01-11 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mOe!