Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när tårarna släpper


jag bär min faders svek i knölar i magen
jag andas in tarmarna
som vrider sig i uformation på ryggen

släpper taget om honom
och ger mig själv frihet

eterisk

när tårarna släpper
vågar jag låta min hand vila
i en varm mans




Fri vers av älvali
Läst 334 gånger
Publicerad 2005-05-23 13:45



Bookmark and Share


  Staffan
Mäktig.
2005-05-23

    Agnieszka
starkt skrivet. den berör mig något oerhört.
du skriver väl och skapar målande bilder.
2005-05-23

  stannar kvar
Blir berörd av din dikt. Bra språk och uppbyggnad.
2005-05-23
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali