Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trummorna kallar


mitt hjärtas puls

i rytmen
från sierra leone

svart hud pärlas
över spända muskler

trummorna kallar

jag står i mig själv
och min livsglädje

dansar mig ut på
tomt dansgolv inför
allas ögon

och ingenting kan stoppa mig
dit jag är på väg




Fri vers av älvali
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-05-23 13:50



Bookmark and Share


    Eijra
Den var bra,
Diggar den.
2005-05-25
  > Nästa text
< Föregående

älvali
älvali