Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill påpeka att detta är en dikt bara och inte något som hänt mig i livet, använder skydd.


Är du okej?

Jag vet inte ens om du vill höra mig säga hej
Jag vet inte ens om du är gravid
Jag vill bara höra om du behöver hjälp av mig
Har du brutit kontakten med mig?
Vill du inte längre se mig?
Är det mitt fel att du är med barn?




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-25 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg