Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt var mer tänk att ni som läser denna dikt ska tänka motsatsen t.ex. \"min hjälpte är felfri\" så menar jag egentligen min hjälte har många fel, eller något liknande. Ni får tänka till egna ord. Vad som är motsatsen osv.


Min hjälte...mig själv

Min hjälte är bekymmersfri
Min hjälte kan bearbeta sina problem
Min hjälte kan göra fler saker samtidigt
Min hjälte är felfri
Min hjälte kan vakna pigg varje morgon
Min hjälte är jag själv




Fri vers av Christian Sundberg
Läst 404 gånger
Publicerad 2008-01-28 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christian Sundberg
Christian Sundberg