Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma sak i kväll

Sitter här med mitt Lipton te,
allt som fanns i skafferiet

När du fanns här
drack vi alltid rött lös te
med vanilj smak...




Övriga genrer av Fia-Lotta
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-01-30 22:04



Bookmark and Share


  prinscess VIP
en stor saknad
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta