Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nervöst sammanbrott

Om det är något jag hatar så är det att ringa dig
Jag blir så jävla liten
Jag får ett frispel och alla hjärnceller lämnar rummet
Jag hör din röst
och allt blir svart
jag kraschar rakt in i väggen
jag hör din röst långt långt borta
och jag vill bara sjunka genom jorden
Hör inte ens mina egna ord för att jag sluddrar så kraftigt
jag tappar luren i golvet får att mina händer dryper så av svett
Plötsligt minns jag inte ens varför jag ringde eller anledningen till att jag står där
Helvete hur ska detta gå....................Gud eller det, något eller någon! Ge mig kraft att vara den coolaste tjejen på jorden. Just där. Just då. PLEAS.




Fri vers av Fia-Lotta
Läst 448 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-17 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta