Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trots att det känns för jävligt ensamt utan din röst i mitt liv, dig i min säng, i min dusch, vid mitt matbord, i min telefon...


Det svåra är ofta rätt

Kanske det ska vara så här ett tag
Gör helt rätt i att vända blad

Dom säger att det är viktigt att kunna avsluta
Att man måste kunna gå vidare och sätta punkt

Och jag är nog tillräckligt stark att inte gråta ikväll
Och jag är duktig som börjat träffa andra

Jag gör nog det rätta

nog

det

rätta...????????????????????????????????????????????




Övriga genrer av Fia-Lotta
Läst 206 gånger
Publicerad 2008-01-30 22:10



Bookmark and Share


  utstött
en jätte bra dikt
2008-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Fia-Lotta