Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sluta aldrig drömma!


Drömmen om dig

Kryper ner i min säng.
Njuter av natten.
Ensam ser jag drömmarna tåga an.
En önskan väcks i min själ.
En önskan om att dela drömmen.
Dela den med kärleken.
Kärleken till dig!
Du är min dröm!




Fri vers av höstglöd
Läst 576 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-05-29 00:31



Bookmark and Share


  Nattsyster
Verkligen fin polaren..
Du skriver ju förbannat bra!!!

/Y
2005-06-02
  > Nästa text
< Föregående

höstglöd
höstglöd