Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämnad

En rutig filt
En prickig mugg
En sluten hand
En gitterbugg
Ett ord utan löfte
En blick utan tår
En flaska med honung
Ett oförstört år
Två män i basker
En undulat
Tre pepparkaksgubbar
En vacker sonat
Fyra små äpplen
Två röda, två blå
Små saker att minnas
När det är dags att gå




Fri vers av Ann Onym
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-05 17:59



Bookmark and Share


    Miss matched
Skön rytm. Bokmärker!
2008-02-05

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt uppiggande.
2008-02-05

  Elionwy
Tycker om den, tolkar in tusen olika handlingar mellan raderna. :)
Bra rim också.
2008-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann Onym