Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i miss you so Hmm, det glömnde jag förklara men dikten ska läsas 3 gånger. Först en gång precis som den står. Andra gången med att bara läsa den översta raden i varje tvåradigt stycke (dvs alla stycken). Tredje gången ska du bara läsa den sista raden


Nattsömn

Vakna kallsvettig igen,
sträckre ut min vänstra arm.

Kippar efter luft,
handen finner inget alls.

Svårt att sova,
jag finner dig inte här.

Mardrömmar igen,
Om jag bara hade din hand.

Vill inte somna,
De blir så kallt ensam.

Vill inte drömma,
om du bara fanns här med mig.

vägrar blunda,
saknar dig så mycket.

Vill inte sova.
Om du bara fanns här igen.




Fri vers av Miraqulix
Läst 738 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-20 16:34



Bookmark and Share


  Mike
otroligt bra skrivet om saknaden! många kan relatera och det förstärker din text!
2008-02-20

  Carola Zettergren
Fint poetat om saknaden!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Miraqulix
Miraqulix