Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sdhjgfjkah



Jag vill inte längre sakna varje andetag taget med dig vid min sida

Jag ångrar allt jag någonsin gjort
sagt
upplevt

jag ville aldrig möta dig
det var inte mitt val









Fri vers av Martina
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-03-01 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina
Martina