Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig än

Jag har låtit de såra
För jag hade nog ingen val
Jag har låtit de va
För att inte vara sårad
Men hur jag än gör så blir jag de ändå
Jag vill leva som jag vill
Jag vill vara den som jag vill
De säger att tiden läker alla sår
De gör nog de men man har alltid ärren kvar
Men jag älskar dig än




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-02-23 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel