Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömde om dig

Jag drömde om dig i natt
Jag drömde om att du hatar mig
Jag drömde om att du gillar mig
Jag drömde om att du saknar mig
Jag drömde om att du älskar mig
Jag hatar dig
Jag gillar dig
Jag saknar dig
Jag älskar dig




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel