Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flätade fingrar

Hej

Vill du vara en stund?
  (med mig)
En sekund utan plan?
  (med dig)
vi kan prata om vädret; och skratta!
förstå
utan att fatta
(just då) vad det är vi gör
för min mun säger rester
jag inte minns dagen efter
ihoplappade och bortappade
mellan dina fingrar på mina
för du
luktade lika nervös
som jag
när din hand frågade min
vem jag var




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 615 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-24 21:51



Bookmark and Share


  Thurizas
den sista meningen är underbar och ger 100% förståelse till vad som försigår. nyfiket trevande,hej vem är du?? mmm.... me like=)
2008-03-12

  Shininkagemusha
\"när din hand frågade min
vem jag var\"

Så snyggt!
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken