Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror jag älskar kärleken i sig.


Aj som fan.

Det var bara en natt
men jag snubblar så lätt
över kärlekströsklar.

Aj som fan.
Varför gör fallet alltid så ont?




Fri vers av Hanna Hansson
Läst 338 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-09 23:57



Bookmark and Share


    Nicklas
För man svävar på moln, och sedan faller handlöst om det brister..
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Hansson
Hanna Hansson