Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Cloud 9

Dimma dimma smogg
dämpar känslan med
en grogg.




Bunden vers (Haiku) av Shanghai baby
Läst 387 gånger
Publicerad 2005-06-07 15:23



Bookmark and Share


  Charly
skitbra!
2005-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Shanghai baby