Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar,vad är det?

På dagen känns allt rätt
Skämtar bort allt som känns jobbigt
Det funkar så bra! Allt går så lätt.

Vi tillhör de som aldrig gråter
De som tror att tårar är ett bevis på svaghet
Vi tillhör de som aldrig gråter
Och det känns bra
Hur illa det än låter.

Vi vägrar låta någon röra vid annat än våran kropp
Vi vägrar låta någon komma oss nära
Vägrar låta någon ge oss hopp.

Vi båda har byggt upp en mur runt våran personlighet
och den enda gången vi sänker ner bryggan
Det är de gånger då vi sitter ensamma i din lägenhet.

Men de kvällar då vi inte sover sida vid sida
Det är de kvällarna jag får se mig själv lida.

Jag känner mig inte hel när du inte är med mig
Fast, skulle du göra det?
När din andra halva inte finns brevid dig?

Natten kommer och alla känslor vill komma ut
och utan dig,så låter jag dem flöda
Likt en flod av tårar som inte når sitt slut.


Men vi gråter ju aldrig. Eller hur?




Fri vers av Kriss*
Läst 385 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-10 15:33



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...en helt underbart vacker...kärleksfull....skör text....jag tycker mycket om den....och också en hyllningstext till någon som verkar förtjäna det!...jättefin, applåd!...A.
2008-03-11

  Aida*
Nej, det gör vi inte.
Min älskade ...
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Kriss*
Kriss*