Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattrutiner

Återigen
Befinner jag mig på samma plats

Att bländas av en kvadrat
En blå skärm
Som kommer att fylla min bägare

Likt en rysning sprider sig
Känslornas
Droppar
Längst med hela kroppen

En droppe för varje börda
En droppe för varje förnimmelse
En droppe för varje tanke

En sista droppe
Och min bägare är fylld

Kom och smaka en kopp av mig..




Fri vers av Kriss*
Läst 466 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-03-14 00:05



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....elegant text...snyggt gjort med bägaren....applåd!...
2008-03-14

  Aida*
Gåshud, vilken tanke ..
Bägare.
Riktigt riktigt snyggt!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Kriss*
Kriss*