Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti

I mitt mörker andas du tungt.
Jag försöker lugna dig,
men bara inom mig
lyckas jag.

Måste finna vägen ut ur dig -
detta råttbo som kallas kropp.




Fri vers av Daybreaker
Läst 220 gånger
Publicerad 2005-06-07 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker