Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svart varg

En svart varg ligger bredvid mig i sängen.
Ur hans högra öga faller en tår.
Jag frågar honom tyst hur han mår.
Men när jag inget svar får,
reser jag mig upp och går
fram till fönstret för att stänga det.
När jag sedan återvänder till min bädd
är vargen borta.
Jag blickar in i mörkret
och anar hans gömställe.




Fri vers av Daybreaker
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-08 21:06



Bookmark and Share


  Hanna (TheSilverWolfSong)
Åh, underbar! Applåd!
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker