Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en långsam vals

Så sammets mjukt och mörkt
Sveper natten in
Och suddar ut konturer
Döljer sakers fel
Där träffas vi på stranden
I en långsam vals
Och månens alla stjärnor
Lyser ner på oss
Och nattens glada fåglar
Sjunger just för oss




Fri vers av Janna
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-06-09 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janna
Janna