Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev nu

Det tog ett hundra år,
Innan någon hämtade honom på bår.
Han hade levt friskt och sunt,
Han hade samlat sedlar i en bunt.

Stenrik och död,
Generad och röd.

Arvet gick till hans dotter,
Som brände allt på lotter.
Hon lever nu som sin far,
och får snåla i all sin dar.

Pappan vrider sig i graven,
I takt med de sju haven.
Och ångrar sig nog,
att han aldrig levde innan han dog.




Fri vers av Teo Z
Läst 464 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-10 18:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler* Bra skrivet, är alltid imponerad över de som har förmågan att rimma utan att det blir krystat och långsökt, bra!
2005-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Teo Z
Teo Z