Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill...

jag vill att du stryker håret från min panna
när jag får gräsfläckar på min rygg
i någon slags blixtrande evighet
i en sommar vi skapat själva
jag skriker för att jag inte är där nu
i gräset
överkastet känns hårt och skaver
mot min rygg
utan gräsfläckar, bara vassa spår
och en evighet av minuter
som började igår

där, bortom kroppar
finns ett hav
där vi kan drunkna
tillsammans




Fri vers av Bensin
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 15:39



Bookmark and Share


  maria laakso
Härlig...
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Bensin
Bensin