Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under pappershögen

Ibland känns det som att jag är helt ensam i ett hus fullt av värme och människor.
Som att jag glömdes bört för en sekund för att jag inte syntes eller hördes.
Och ibland när jag lyssnar väljer de att prata ett språk jag inte förstår.
Väljer de att se mig?
Kommer ni att lyssna på mig?

Hör du?




Övriga genrer av molly
Läst 465 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-31 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly
molly