Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEK TILL KAKAO

Kärlek suger!
Chocklad duger.
Chockladen kan man alltid lite på
Jag tror att jag lite kakaoplanter ska så
Planterna ska jag vårda ömt,
tills denna fördiska kärlek jag glömt.




Fri vers av Shanghai baby
Läst 436 gånger
Publicerad 2005-06-14 17:38



Bookmark and Share


    Sara Se
Äkta kärlek!
Inget går upp mot choklad en mörk och trist dag.
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Shanghai baby