Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöjungfru

Simhud mellan dina fingrar.
Grön vacker fjäll på din nacke.
Mjukt böljande hår mot min panna.

Lekfulla virvlar runt min kropp.
Blå ögon drar ner mig.
Grönt svalt täcke omsluter oss.

Kärleken dränker mig.
Dina kyssar lugnar.
Dina ord tröstar.

Jag vaknar, blöt i håret.
Andas sakta ut.
Min egen sjöjungfru sover tätt intill.




Fri vers av Nhero
Läst 491 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-15 10:18



Bookmark and Share


  Svartvit dröm
jag älskar denna! så vackra ord, du beskriver det så himmelskt! du formulerar dig underbart och du beskriver senariot så väl att ja kan se allt framför mig och vara så nära i händelsen att ja kan känna hennes kroppsliga värme emot din!

kram
2007-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero