Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt hårda yttre

Du går sönder
under mina mjuka fingrar

när min lena hand
sakta smeker ditt hårda yttre.




Fri vers av Nhero
Läst 469 gånger
Publicerad 2005-06-15 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero