Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dina ord bryter ner mig

dina ord bryter ner mig
likt kulor mot mitt bröst

dina meningar får mig att undra
skänker jag dig ingen tröst

jag käner mig otillräcklig
liten och dum

mitt hjärta det skriker
min röst den är stum

min händer försöker värma
men din kropp är så kall

dina ord är som tegelsten
krossas i ett enda fall




Fri vers av Nhero
Läst 538 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2005-06-15 10:23



Bookmark and Share


  Blue-star
Vackert, gripande!....
2009-06-08

  Charly
Jag fängslas! Mycket vacker dikt!
2005-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Nhero
Nhero