Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuck olivia twist


jag sätter mig vid deras matbord
känner mig obekväm med en
främmande familjs granskande blickar

jag äter tyst och försöker att inte skaka
men känner hur jag sliter liv i bordet
och skapar ett smärre jordskalv

en av männen naglar fast min blick och
ler överdrivet stort med mungiporna
fastgjutna långt uppe vid öroren

- det är så trevligt att ha dig här

jag sväljer kräkreflexen och ler tillbaka
lika övertygad som alla andra
att det bara är en sarkastisk gest

skittrevligt, verkligen.

en kvinna harklar sig och ler ansträngt
- jag hoppas verkligen att maten ska smaka

och jag hoppas att din man tar dig i röven,
att dina barn dör i cancer, att du får gonorré
och att du blev mobbad i skolan.

- tack

tack så överdrivet jävla skitmycket för att ni
tar hand om mig för att mina föräldrar inte kan.
tack så överdrivet jävla skitmycket för att jag
bidrar till era överdrivet jävla skithöga ersättning
för att ha en främmande jävla skitmänniska i erat
överdrivet jävla skitfula hem.

- jaha, välkommen till vårat fridfulla hem då!

fridfullt säger du? inte så länge till. välkommen
till helvetet, jävla hagga!





Fri vers av vetlandaslyna
Läst 773 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-04-08 18:37



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
Så jävla rätt!

Vågade rader; "och jag hoppas att din man tar dig i röven, att dina barn dör i cancer, att du får gonorré och att du blev mobbad i skolan." men bra alltså! som fan!
2008-08-15

  notsomad
Precis..så vill man ofta säga...sköna ord..ska ta med mej dem till passande tillfälle och göra slag i saken
2008-07-06

  korpfjäder
OOoops. Så ser det ut. Inuti och utanpå.
Och texten fyller sin funktion att uttrycka hur svårt det är, att vara tvingad att leva på andras välvilja. Som nog ibland kan vara just välvilja och till och med kärlek. Men hur ska man veta det?
2008-04-08

  Inkarasilas
Helvete då vilken njutning att läsa! ja tack så jävla mycket för er otroligt vänliga gest att ta mot denna bräckliga varlese , bla bla bla, hoj jag vippar på ciggen, asförbannat flin rakt ner i ordhögen, mjau!
2008-04-08

  ms. r ghazale
oh baby when u talk like thaaaat!!!
2008-04-08

  Per Teofilusson
så mycket frisk ilska strålar ur detta stycke. Hela texten i sig skenar och skevar, vilket ju lämpar sig.
2008-04-08
  > Nästa text
< Föregående

vetlandaslyna
vetlandaslyna