Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara bröst

Karin
Jag älskar dina stora vackra bröst
mest av allt för att dom är äkta
Precis som du




Övriga genrer av Miss 51
Läst 370 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-12 04:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så är sann kärlek
2019-01-04

    johanni
Inget förkonstlade saker. Bara ren,skär äkthet. sådant är under bart.
2008-04-12

  Larz Gustafsson VIP
Silikon är motbjudande.
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Miss 51