Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veckla in




utveckla verkligheten
till dess allra yttersta fingerspetsar
och tänk tankar av glas
veckla in dig i dem
kom dem mycket nära
så nära att du känner deras sprödhet

tänk tankar av gift
måla din kropp med dem
låt dem komma dig nära
så nära att du känner demonernas
andetag i din lappade hud
veckla in dig själv
i ofullständiga konstellationer
tecknade i damm och aska





Fri vers av Turid
Läst 376 gånger
Publicerad 2004-04-20 13:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid