Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ensamen flicka


En ensamen flicka

En liten ensamen flicka står
Med kinder fulla av tårar
Denna flicka har alla svikit
Alla har ljugit för henne
Denna flicka vet inte hur man älskar någon
Hon har stått i mörkret allt för länge
Hon har försökt att nå fram till folk
Men dom har bara inte märkt henne
Hon vill att folk ska märka henne
Hon skulle bli glad om hon hade en vän
En vän som alltid finns där som inte lämnar en
En vän som stöttar en då de är svårt
En vän som tröstar en då man är ledsen
En vän att skratta med och ha kul




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-11 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel