Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du


Du

När jag ser dig,
då får jag fjärilar i magen.
När jag hör din röst,
då blir jag glad.
När du håller om mig,
då känner jag mig trygg.
När du säger att jag gör dig hel,
då blir jag generad.
När du säger att du älskar mig,
då blir jag rädd,
för att ingen har älskar mig,
så som du gör.




Fri vers av TheBlaackAngel
Läst 199 gånger
Publicerad 2008-05-11 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TheBlaackAngel
TheBlaackAngel